Voor 22:00 uur besteld, die dag verzonden!   Alles direct leverbaar uit eigen voorraad!   Veilig & achteraf betalen!

Alle informatie over betalen

Bij iHardware bieden wij verschillende mogelijkheden tot betalen.

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. U maakt uw overboeking direct online, zodat wij uw bestelling meteen kunnen verwerken.

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen en u selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Afterpay

AfterPay voert voor iHardware het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij iHardware betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 50,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 100,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. De transactiekosten voor de betaalwijze met AfterPay bedragen € 0,99.


PayPal
Je kunt gemakkelijk een gratis PayPal account openen op de PayPal website. Om te betalen koppel je de bankpas of creditcard van jouw rekening aan je PayPal account. Je hoeft geen geld op je PayPal account te zetten, want de betaling wordt direct geincasseerd via je bankpas of creditcard. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van PayPal als betalingsmethode.


Creditcard
Wij accepteren Mastercard en Visa. Je voert je creditcard gegevens in via een veilige SSL server welke herkent kan worden aan de sleutel aan de bovenkant van de pagina. We zullen je bestelling leveren zodra het creditcardbedrijf de betaling heeft goedgekeurd. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van deze betalingsmethode. Je betaalt alleen de kosten voor het gebruik van je creditcard welke door je creditcardbedrijf zijn opgesteld.


iHardware iDeal iDeal


iHardware Afterpay Afterpay

iHardware PayPal PayPaliHardware Creditcard Creditcard